demoside

demoside2023-08-17T20:20:09+02:00
VIRKSOMHEDER & INSTITUTIONER:2023-08-22T18:12:57+02:00

En del virksomheder, institutioner, FOLKETINGET og ministerier har fysioterapeuter og massører til at komme 1 gang om ugen. Deres behandlinger er imidlertid ofte utilstrækkelige, idet de fleste rygsmerter, spændinger og skader kræver behandling flere dage i træk. Vi tilbyder naturligvis også at komme og lave behandlinger med vores Frekvens & Ultralyds Apparater. Det er imidlertid mere økonomisk og langt mere effektivt for virksomheden at få in-house behandler instruktion.

Det er enkelt, effektivt, og at blive smertebehandler læres på ½ til 1 hel dag. Alle ansatte kan på den måde blive behandlet af nogle få, som har lært at behandle og hurtigt kan lære det videre til andre. De kan behandle sig selv i nogle dage, en uge eller to – og smerteproblemerne er væk eller under kontrol. Jeg underviser jer, eller en uddannet smertebehandler kommer til jer. SMERTEFRI er sikker på, at personlige/team præstationer, reduceret fravær og reduceret stress er en del af belønningen ved at bruge de nyeste højteknologiske smertefri og effektive behandlingsmetoder.

Fysioterapeuter, massører, kiropraktorer med vanskelige klienter, forskellige typer behandlere:2023-08-22T18:12:29+02:00

Alle behandlere der har klienter på deres briks bør have vores Frekvens & Ultralyds Fysioterapi Apparat tæt ved deres briks. Det er et gennembrud indenfor det medicinske område. 2 x 10 minutters behandling med 30 minutters pause kan være løsningen på ikke-behandlingsbare smerte og helings problemer.

SMERTERAMTE GIGTPATIENTER:2023-08-22T18:11:53+02:00

Gigtsmerter af alle af typer rammer overvejende ældre mennesker. At reducere smerter og skabe heling er et problem, fordi kroppen ikke producerer nye celler og ny brusk i samme grad som et yngre menneske. SMERTEFRI og vores specialproducerede frekvens & Ultralyds massageapparat skaber helt nye muligheder! 2 x 10 minutter dagligt i en periode på nogle uger eller måneder kan gøre smerteramte friske og få deres livskvalitet og livsglæde tilbage. Har gigten været der i mange år, skal der lidt tålmodighed til – så vil smerterne reduceres for de fleste. Måske adfærdsændring også kan forstærke kroppens selvheling.

Det er så vigtigt at bestille vores Frekvens & Ultralyds fysioterapi apparat til hjemme brug og daglig behandling. Så sker smerteheling hurtigere, og det er en meget lille udgift for at blive vital, smertefri og levende igen. Måske kan både familie og venner få glæde af selv-behandling, som ikke skyldes gigt men uheld i hjemmet eller sportsskade.

ELITESPORTS KLUBBER og ELITEUDØVERE2023-08-22T18:11:17+02:00

generelt inden for alle sportsgrene kan hurtigt og let tilegne sig de nyeste teknologier til FOREBYGGELSE af skader under opvarmning, reducere skader under selve udøvelsen af deres sport, og helbrede eventuelle skader langt hurtigere end med andre helingsmetoder. Fodbold og håndbold er to sportsgrene med mange skader inkl.. langtidsskader. Behandling med vores produkter sikrer, at helingstiden bliver langt kortere og hurtigt bliver mere smertefri.

SMERTEFRI tilbyder salg af vores produkter til klubberne og tilbyder også at komme som smerte & helings behandlere og undervisere i klubberne. Vi kan undervise alle eller enkelte, der er særligt ramt af mange eller lange skader.

Go to Top