Jeg har i mange år haft en virksomhed og arbejdet som hypnose-terapeut, foredragsholder og workshop leder. På messer har jeg gennem årene markedsført energi & frekvens heling smykker. Siden 2018 skriver jeg også kanaliserede bøger og holder spirituelle foredrag, hvor indholdet er højeste spirituelle visdom om selvkærlighed.

Det er imidlertid først nu, at det helt store teknologiske frekvensgennembrud indenfor smertelindring, gigtbehandling er kommet. Forskere rundt om i verden har anvendt udvalgte banebrydende kombinationer af frekvenser, varme, lys og ultralyd, så kroppen og cellerne i langt højere grad påvirkes til at selv-helbrede og revitalisere vores krop og mentale funktioner.

Jeg er på vej til 80 år og bruger selv produkterne ved tennisskader og mine tidligere lændesmerter i forbindelse med dårlig siddestilling og lidt skæv lændehvirvel. Jeg spiller meget tennis, og lidt gigt og overbelastning i tommelfingeren har tidligere været en udfordring. For at være smertefri i ugevis og månedsvis bruger jeg både frekvensblæseren og ultralyd massageapparatet på skift. Begge produkter virker hver for sig strålende på mine udfordringer! Frekvensblæseren er alsidig og terahertz-ultralydsapparatet har en meget specifik funktion – skadeheling & smertelindring, gigtbehandling og genoprettelse af velfungerende led og bruskfunktion.

Nu er mine sports & helbredsskader frekvens helet. Lændesmerter er under kontrol. Jeg går ikke mere regelmæssigt til kiropraktor, hvilket jeg har gjort siden 1994.