THz & Ultralyd apparat til smerte/forskellige gigtformer/sportsskade behandling
Kr. 3.500.- inkl. moms

Terahertz (THz) og Ultralyd Terapi

Til hjemmebrug & behandlere

Terahertz (THz) & Ultralyd/Varme Terapi apparat er et gennembrud indenfor smertelindring/brusk gendannende og helbredende virkning.

THz & Ultralyd Terapi apparatet kan bruges til at selv-behandle forskellige led smerter inklusive skulder, knæ og lændehvirvel søjlen. Det er en enkel, bekvem og ikke-invasiv løsning, der er perfekt til hjemme brug eller hos en professionel behandler, der har opgraderet sine behandlingsmetoder med vores frekvensapparater. Hvad enten du søger smertelindring eller komme dig efter en sportsskade eller anden skade, så kan dette produkt hjælpe dig til at komme på benene igen.

  • Behandlingen omfatter 2 x 10 minutter om dagen – med minimum 30 minutters interval.
  • Der anvendes Ultrasonic gel for, at ultralyd effekten bliver optimal.

Terahertz Fysioterapi – information

Terahertz frekvenser, også kaldet T-frekvenser, findes mellem infrarødt lys og mikrobølge stråler på det elektromagnetiske spekter. Når det anvendes på huden, indtrænger det 2-3 centimeter dybt og opvarmer vævet på sin vej. Den frembragte varme forstærker blodcirkulation, fremmer afspænding af det bløde væv, reducerer inflammation, fremmer sårheling og lindrer kroniske smerter associeret med forskellige tilstande som slidgigt, hælspore og andre typer af muskuloskeletale lidelser. I disse tilfælde reducerer therahertz smerteniveauet og forbedrer patientens mobilitet.

Terahertz teknologi er en relativ ny innovation indenfor det medicinske område, som hurtigt vinder popularitet. Terahertz bølger er kendt for at stimulere celle-regenerering og vævs reparation som resulterer i lindring og fremskyndet heling.

Ultralyd Terapi – information

Ultralyd Terapi bruger højfrekvenslydbølger til at skabe mikroskopiske vibrationer i selve vævet. Disse vibrationer skaber mekanisk energi og varme, hvilket øger blodcirkulation, reducerer hævelser, blødgør arvæv og forbedrer mobilitet. Klinisk forskning har vist effektivitet i forhold til at håndtere led inflammation, læsioner i det bløde væv som betændelse i slimsække, sene relaterede overbelastningsskader i forskellige led og lidelser i skelet muskulaturen, som fører til ledsmerter. Ultrasonisk teknologi er anvendt indenfor det medicinske og rehabiliteringsområdet i mange år til at fremme vævs regenerering og afhjælpe smerte. Ultrasoniske bølger kan stimulere væv og celler, forbedre blodcirkulation og øge forbrænding. Når det bruges i kombination med terahertz frekvens teknologi kan ultrasoniske bølger forstærke virkningerne fra terahertz bølger, idet der skabes en synergetisk effekt, som resulterer i mere effektiv smertelindring og hurtigere heling.

Stimulerer frigivelsen af smertestillende stoffer i kroppen

Hurtig lindring af ledsmerter

Forbedrer næringsstofudvekslingen mellem ledvæske og brusk

Reparerer beskadiget brusk

Hævelse og smertestillende virkning

Instrukser til hvordan man bruger ultralydsapparatet

1. Sid med knæene med 90 grader til gulvet

2. Afdæk beskyttelsesfilmen

3. Tilsæt lige nok gel

4. Massage rundt om knæet

5. Det masserende hoved bevæger sig langs cirkulæret

6. En passende mængde gel skal tilsættes undervejs

7. Tør overfladen af efter brug

8. Sæt det tilbage på basen

Ved ordrer og forespørgsler send en mail til olevildmand123@gmail.com