Professionel fodbold og håndbold er 2 gode eksempler på, at skader ofte sker under selve opvarmningen og også under kampen. Nogle skader tager mange uger og i nogle tilfælde mange måneder at hele. Det er dyrt for klubben, spillerne kæmper for at komme hurtigt tilbage og blive en del af holdet igen.

ER opvarmning og forberedelse for dårlig? Kan det gøres anderledes?

Vores svar og løsning på sportsskade problemet er:

JA, med en anderledes forberedelse vil der komme færre skader under både opvarming og kamp, ligesom den efterfølgende skadeperiode reduceres væsentligt.

Massører, fysioterapeuter, trænere og spillerne selv har ikke fået den nyeste viden og den nyeste teknologi til rådighed.

Vi er overbeviste om, at vi og vores produkter kan gøre en både økonomisk, fysisk og mental forskel i klubben og hos den enkelte elitesportsmand/kvinde. Vi kan dokumentere vores holdning til forebyggelse – og tidsmæssigt vil både smerter og selve skadelængden blive reduceret med dage, uger og måneder – og det økonomiske tab for klubben eller den enkelte udøver reduceres.

Alle taler om hospitalsvæsenet, ventetider og dårlig behandling.

Vi kan PSYKISK forebygge FYSISK sygdom, smerter og skader, idet de fleste fysiske sygdomme helt eller delvist har en psykisk årsag! Når vi på enkelt vis ved hjælp af vores frekvens apparater og ”Følelses Koderne” terapeutisk fjerner de traumatiske, fortrængte følelser hos vores klienter, FOREBYGGER vi, at fysiske ubalancer, sygdomme og smerter opstår. Metoden er udviklet af Dr. Bradley Nelson og velegnet både til selv-heling og heling af klienter.

GIGTSMERTE BEHANDLING

Når det gælder ældre mennesker, der lider af gigt og ledsmerter, er udfordringen større og det tager længere tid at skabe smertelindring uden medicin eller operation. Årsagen er, at både ny cellevækst og bruskproduktion i leddene er betydeligt reduceret hos ældre mennesker.

Tålmodighed med selv-behandlingens tiden er vigtig. Har man haft smerteproblemer i mange år, kan behandlingstiden tage længere tid. Men opgiv ikke håbet eller dine positive forventninger. For de fleste vil den daglige selv-behandling med frekvenser & ultralyd begynde at give resultater i løbet af nogle uger eller før – ikke mange måneder eller år.

Hvordan er det muligt at reducere smerter og få leddene til at fungere igen, når lægerne siger, at det ikke er muligt uden medicin og operation?

Her er nogle facts om hvorfor og hvordan det er muligt at selv-behandle og selv-helbrede.

  • Terahertz frekvenser uden kombination med ultralyd øger kroppens produktion af nye friske celler og reducerer inflammation i leddene.
  • Terahertz frekvenser i kombination med Ultralyd producerer ganske vist færre nye celler på grund af den gel, ultralyden behøver for at fungere. Til gengæld reduceres i endnu højere grad inflammation ved ultralydens påvirkning af brusk i leddet. Det betyder sammenlagt, at den næringsrige led væske øges og leddets brusk provokeres til at gendanne ny brusk, så leddet kan blive smertefrit og velfungerende igen.
  • Kroppen har en naturlig evne til at selv-helbrede. Når dens evne provokeres, revitaliseres eller understøttes, sker naturlig heling hurtigere. At understøtte kroppen med en sund livsstil og en positiv attitude til selv-helingen bidrager yderligere til succes.